Ветеринарска станица "Тикавет" д.о.о.

Ветеринарска станица "Тикавет" д.о.о. замишљена је као породична фирма, а основана је 1994. године у власништву др вет. спец. Тихомира Петровића са седиштем у Црквинама.
Брига о здрављу Вашег љубимца је наша обавеза!

Посетите нас и уверите се у стручан, професионалан и пријатељски однос који остварујемо са својим клијентима.

Од 1996. године у свом саставу има и ветеринарску апотеку у Младеновцу у којој ради др вет. мед. Драгица Петровић. Од 2002. године послује као Ветеринарска станица "Тикавет" која у свом саставу има амбуланту у Црквинама и амбуланту и ветеринарску апотеку у Младеновцу. Амбуланту у Јагњилу отвара 2005. године, чиме су заокружене теренске потребе.

Поред развоја теренских амбуланти, набавком теренских возила и квалитетне опреме (метал детектор, екрански трихиноскопи, вештачка дигестија), развија и Амбуланту за малу праксу, која у овом тренутку пружа комплетне услуге здравствене заштите кућних љубимаца. Носилац овог пројекта је др вет. мед. Милан Петровић. Амбуланта је опремљена хематолошким и биохемијским анализатором, ултразвуком, рендгеном, као и врло модерном операционом салом у којој се хируршке интервенције врше уз примену апарата за инхалациону анестезију и уз остале апарате неопходне за успешну реанимацију пацијената.

Данас, колектив чини пет доктора ветеринарске медицине, четири ветеринарска техничара и један пољопривредни техничар.

Амбуланта је опремљена компјутерима и програмима, а све у циљу пружања што бољег и сигурнијег рада и пружања квалитетнијих услуга.
О нама
Услуге
Сертификати
Контакт